۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
ارزیابی دور دوم مراکز آموزشی و درمانی با ارزیابی
۱۳۹۷ شنبه ۲۴ آذر
ارزیابی دور دوم مراکز آموزشی و درمانی با ارزیابی بیمارستان¬های شفا و شهید باهنر آغاز گردید.
ارزیابی دور دوم مراکز آموزشی و درمانی با ارزیابی
جلسه توجیهی کارورزان جدیدالورود با هدف آشنایی دانشجویان با بیمارستان ها
۱۳۹۷ شنبه ۲۸ مهر
با همت اداره امور بیمارستان های دانشکده پزشکی جلسه توجیهی کارورزان جدیدالورود با هدف آشنایی دانشجویان با بیمارستان ها والزاماتی که دانشجویان ...
جلسه توجیهی کارورزان جدیدالورود  با هدف آشنایی دانشجویان با بیمارستان ها
اعتباربخشی درون دانشگاهی بیمارستان های آموزشی و درمانی شهر کرمان
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۰ خرداد
اعتباربخشی درون دانشگاهی بیمارستان های آموزشی و درمانی شهر کرمان از تاریخ 97/3/2 تا تاریخ 97/3/13 با هدف ارتقا و پیاده سازی استانداردهای اعتباربخشی آموزشی
اعتباربخشی درون دانشگاهی بیمارستان های آموزشی و درمانی شهر کرمان
برگزاری جلسه شورای معاونین آموزشی بیمارستان ها با حضور معاون آموزشی و درمان دانشگاه
۱۳۹۷ دوشنبه ۳۱ ارديبهشت
برگزاری کارگاه استانداردهای اعتباربخشی آموزشی
۱۳۹۷ سه شنبه ۱۸ ارديبهشت
برگزاری کارگاه استانداردهای اعتباربخشی آموزشی
جلسه شورای معاونین آموزشی بیمارستان ها
۱۳۹۷ سه شنبه ۴ ارديبهشت
اولین نشست شورای معاونین آموزشی بیمارستان ها در سال97 با حضور معاون آموزشی دانشگاه برگزار شد.
جلسه شورای معاونین آموزشی بیمارستان ها
جلسه مسئولین آموزشی دانشگاه و بیمارستان ها
۱۳۹۶ شنبه ۳۱ تير
نتایج ارزیابی بیرونی اعتباربخشی آموزشی دانشگاه علوم­پزشکی کرمان در جلسه شورای معاونین آموزشی مورخ 96/4/26 با حضور مسئولین دانشکده پزشکی و بیمارستان­ها بازخورد داده­ شد.
جلسه مسئولین آموزشی دانشگاه و بیمارستان ها
ارزیابی اعتباربخشی آموزشی
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير
اعتباربخشی آموزشی بیمارستانهای استان کرمان از تاریخ ۱۰ لغایت ۱۴ تیرماه ۹۶ توسط تیم ارزیاب کشوری انجام شد.
ارزیابی اعتباربخشی آموزشی